Volg jij ons al? Neem gerust een kijkje op ons intagram acount. Klik op het icoontje dan ga je er meteen naartoe!

De newbornshoot werd met heel veel passie gedaan. Jenoah, onze zoon werd heel erg op zijn gemak gesteld, waardoor wij ons ook fijn voelden. We zijn superblij met de foto's. Dankzij André en Jonneke hebben wij herinneringen voor het leven!
Ouders van Jenoah
Newbornshoot
Ruim een week na de geboorte van onze dochter gingen we de newbornshoot bij Jonneke doen. Onze oudste dochter van 3,5 jaar kon lekker beneden met de dochtertjes van André en Jonneke spelen, waardoor Jonneke heel relaxed foto's van Philou kon maken. Tussendoor even drinken geven of luier verschonen maakte niet uit en we konden uit heel veel lieve mooie babykleertjes kiezen om aan te trekken bij Philou. Jonneke nam er alle tijd voor om allerlei verschillende foto's te maken en aan het eind ook nog een paar leuke foto's kunnen maken van ons viertjes als gezinnetje. Super bedankt en we zijn blij met het eindresultaat!
Ouders van Philou
Newbornshoot
Super leuke shoot bij Jonneke gehad! Jonneke vroeg eerst aan mij wat voor kleertjes ik had mee genomen en wat ik leuk vond qua aankleding van de set. Vervolgens kwam ze met allemaal leuke ideeën. Het was spannend of ons 4 maanden jonge zoontje zich gemakkelijk zou laten fotograferen, maar gelukkig had hij er zin in. Jonneke kreeg het steeds voor elkaar om een dikke glimlach op zijn gezicht te krijgen. We zijn heel blij met de foto's en ze hebben een mooi plekje aan de muur gekregen.
Mama van Mateo
Babyfotoshoot
Als je persoonlijke en professionele foto's wilt, dan kan je bij dit powerkoppel terecht. Wij waren verbaasd over de keuze van de achtergrond, dekens, etc. Ze nemen ruim de tijd en hebben alles goed voorbereid. Geduld en enthousiasme is iets wat me bij is gebleven bij onze sessie. Wij hebben prachtige foto's van onze kleine dame en komen terug voor een zussen sessie binnenkort.
Mama van Jessy
Newbornshoot
Mooie ruime studio, van alle gemakken voorzien en met goede zorg. Alles gaat rustig en relaxed, dat was erg fijn bij de newbornshoot. De foto's zijn ook heel mooi. Daar wordt veel zorg aan besteed voor het beste eindresultaat. Ik heb bij AJFotografie al meerdere shoots gehad. Ook een buitenshoot en ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben, zelfs de hondjes staan goed op de foto!
Mama van Bertus
Newbornshoot
Ondanks dat ik voor de tweede keer moeder ben geworden, was ik toch een klein beetje zenuwachtig voor deze newbornshoot(hij was amper twee weekjes oud). Maar mijn partner en ik werden heel vriendelijk ontvangen en Jonneke stelde ons enorm gerust. Ze nam de tijd, waardoor onze kleine man op zijn gemak was, waardoor wij dus ook. Tussen de shoots door heb ik hem borstvoeding kunnen geven, waardoor hij in een mum van tijd in slaap viel. Het resultaat mag er zijn! We zijn erg blij met de foto's.
Mama van Phyllon
Newbornshoot
Toen wij erachter kwamen dat wij voor het eerst in verwachting waren van een zoontje, wilden wij heel graag samen een zwangerschapsshoot doen. Al gauw kwamen we bij AJFotografie terecht. In het begin waren wij best wel zenuwachtig maar André en Jonneke stelden ons goed op ons gemak. Dat vonden wij heel fijn en prettig, waardoor wij helemaal onszelf konden zijn. De foto's zijn prachtig geworden en wij kijken met plrezier op deze ervaring terug!
Marcia
zwangerschapsshoot
Ongeveer 3 weken voordat ons zoontje 1 zou worden, zijn wij bij AJFotografie geweest. Wij wilden graag een speciaal aandenken aan zijn 1e verjaardag maar ook een leuke foto voor op zijn uitnodiging en taart. In 1 jaar tijd is alles zo snel gegaan. Van baby naar een mannetje dat de wereld ontdekt. Wij hebben gekozen voor een cakesmash! Het was een fantastische ervaring! Om even te wennen aan de omgeving zijn er eerst foto's gemaakt zonder taart en nadat hij de omgeving had ontdekt barstte het feest pas echt los, inclusief de taart! Die was eerst nog onwennig maar wanneer hij eenmaal de smaak te pakken had, was er geen houden meer aan! (vergeet dus geen schone kleding mee te nemen!) Het eindresultaat is inderdaad op de uitnodigingen en taart gebruikt en dat zorgde weer voor geweldige reacties van vrienden en familie! Wij zijn André en Jonneke onwijs dankbaar voor deze ervaring, die wij (mede door de prachtige foto's) nooit meer zullen vergeten.
ouders van Jaimy-James
cakesmash
Vandaag een newborn/familie shoot gehad bij AJFotografie. Wat hebben we genoten. De fotografen waren erg professioneel en hebben passie voor het vak. En niet onbelangrijk eindeloos geduld met kinderen. Ze willen absoluut het beste uit de shoot halen en het eindresultaat mag er dan ook zijn. Een prachtige herinnering voor later. Absoluut een aanrader wanneer je op zoek bent naar iets moois.
Ouders van Jülide
Newbornshoot
Ruim 3 weken nadat onze dochter geboren is hebben wij de newbornshoot gedaan. Wij werden prettig ontvangen bij Jonneke en André thuis. De zolder is omgebouwd tot fotostudio en er hing een gezellig informeel sfeertje. Jonneke nam alle tijd om Lotte diep in slaap te brengen en tijdens de shoot zag Lotte er al uit als een plaatje, maar de foto's zijn echt prachtig geworden! Wij zijn er onwijs blij mee. Hartstikke bedankt! Liefs, ouders van Lotte
Ouders van Lotte
Newbornshoot
Tijdens de shoot hing er een hele fijne sfeer.
Het was of je elkaar al jaren kende. We hebben prachtige foto's van zowel onze newborn Louelle als gezin mogen ontvangen!
Duizend maal dank!
Veel liefs Familie 't Hart
Ouders van Louelle
Newbornshoot
Voor de eerste verjaardag van onze dochter, hebben wij gekozen voor een fotoshoot bij Jonneke. Ze is een spontane meid en ter zake kundig. De fotostudio is ruim en professioneel opgezet. Bovendien heeft ze ook allerlei materialen die bij de fotoshoot van pas komen, zoals tiara's, bellenblazen, diadeem, enz. Jonneke neemt de tijd en ze wist hoe ze onze dochter aan het lachen moest maken. De kwaliteit van de foto's is prima. Wij komen daarom zeker nog eens terug.
Ouders van Roselynn
Cakesmash
Als je ooit denkt: wauw, ik zou ook wel eens zulke mooie foto's willen, maar zo mooi als ik ze online zie, worden ze vast nooit.. twijfel dan niet om André en Jonneke in te schakelen!! Eind augustus 2021 was ik zwanger van ons eerste kind en ik wilde dat samen met mijn vriend dolgraag laten vastleggen. We mochten zelf de locatie kiezen en Andre en Jonneke kwamen erheen met tassen vol mooie kleding die ik mocht gebruiken bij de shoot. Niet alleen waren ze goed voorbereid qua materialen, ze hadden meteen ook talloze ideeën over mooie composities en we mochten zelf ook ideeën opperen. De hele shoot voelde voor ons alsof we met vrienden op stap waren: heel ontspannen, vrolijk en gezellig! Al snel vergaten we daardoor bijna de camera, waardoor het voor ons heel makkelijk was om onszelf te zijn. Af en toe gaven ze wat aanwijzingen, maar alles verliep heel natuurlijk en vanzelf. Ook namen ze uitgebreid de tijd. De fotoshoot is voor mij dan ook niet alleen een middel om een heel bijzondere periode vast te leggen, ook de shoot zelf is een dierbare herinnering! Echt een dag met een gouden randje, die prachtige foto's heeft opgeleverd! Op die foto's hebben we trouwens helemaal niet lang hoeven wachte, want Jonneke was razendsnel met het bewerken. Twijfel dus niet langer en boek een shoot bij deze leukerds!!
Sanneke
Zwangerschapsshoot