Zwangerschap

De zwangerschap is een hele bijzondere tijd. Er groeit een klein wonder in jouw buik! De tijd dat je zwanger bent is eigenlijk maar zo kort op een mensenleven. Hoe mooi en bijzonder is het dan om dit bijzondere moment vast te laten leggen? Prachtige foto’s die je telkens weer terug kunt kijken. Een fotoshoot van de zwangerschap vind meestal plaats tussen 30 en 36 weken zwangerschap. Wil je ook graag een newbornshoot als de kleine geboren is? Dan hebben wij ook een mooie combinatieprijs. 

Wij vinden het belangrijk dat jullie ontspannen en jezelf zijn voor de camera, dat levert de mooiste en meest natuurlijke foto’s op. Een zwangerschapsshoot duurt ongeveer 2 uur. Onze fotostudio is voorzien van zowel een zwarte als een witte achtergrond. We hebben we een heel aantal zwangerschapsjurken in onze fotostudio, maar eigen kleding mag natuurlijk ook. Ook zijn we in het bezit van een blower, om een mooi effect van wapperende haren te geven.

Een fotoshoot buiten kan natuurlijk ook. In een mooi bloemenveld, op het strand of een andere mooie locatie. Het kan natuurlijk zo zijn, dat jullie een buiten fotoshoot boeken en het ontzettend slecht weer is. Dan kunnen we de shoot uiteraard alsnog in onze fotostudio doen, of de datum verplaatsen naar een andere dag. 

We maken zowel foto’s van jullie samen als alleen van de zwangere. Zo krijg je een leuke selectie verschillende foto’s. Ook is het altijd leuk om wat detail foto’s te maken, bijvoorbeeld van schoentjes of slofjes die jullie zelf hebben meegenomen. En bijvoorbeeld van jullie handen op de buik.