Kinderfotoshoot

Het is een uitdaging, maar tegelijkertijd ontzettend leuk om kinderen te fotograferen! We nemen rustig de tijd zodat jullie kind/kinderen rustig aan ons en de foto studio kunnen wennen. Het is toch gek, al die flitsen en aandacht. Als jullie kind/kinderen een beetje ontdooit zijn, gaan we rustig beginnen met foto’s maken. Vooral niks forceren, gewoon gezellig foto’s maken. Dat geeft het mooiste resultaat.

In de studio hebben we een hoop verschillende achtergronden en accessoires. Zoals bijvoorbeeld kisten, koffers, een houten kinderbankje, een bloemenkrans waar ze in kunnen zitten etc. Genoeg leuks voor mooie unieke foto’s! Hebben jullie zelf iets wat jullie leuk vinden zoals een eigen kist, koffer o.i.d. neem gerust mee! Voordat de fotoshoot plaatsvind hebben we contact over wat voor soort foto’s jullie aanspreekt, kleur, achtergrond, accessoires etc.

We kunnen natuurlijk ook buiten foto’s maken. Genoeg mooie plekken en leuke locaties. Het voordeel van buiten fotograferen is dat de kinderen zich veel eerder en makkelijker op hun gemak voelen dan in een fotostudio. Het nadeel is natuurlijk dat je afhankelijk bent van het weer. Maar als het weer op de afgesproken dag erg slecht is, kan de datum altijd verplaatst worden of de fotoshoot alsnog in de fotostudio plaats vinden. 
Wat voor foto’s je krijgt ligt eraan op welk tijdstip van de dag en in welk seizoen van het jaar we foto’s gaan maken. De lente met bloesembomen geven een heel ander effect dan de oranje/rode bladeren in de herfst. En vlak voor de zon ondergaat (in het golden hour) geven een mooie gouden goed aan de foto’s waardoor je weer een hele andere sfeer hebt.