Over ons

Wij zijn André & Jonneke, getrouwd in 2014 en trotse ouders van drie prachtige meiden! Wij delen onze passie voor fotografie. En samen zijn wij dit avontuur dan ook begonnen. We hebben een leuke fotostudio bij ons op zolder. De studio is voorzien van een verschoontafel, gezellige zithoek en leuke achtergronden en accessoires om te gebruiken tijdens de fotoshoots.
Wij vinden het belangrijk dat jullie je compleet op je gemak voelen tijdens het fotograferen. Dit zal op de foto’s ook goed terug te zien zijn. Wij zullen dan ook rustig de tijd nemen elkaar even te leren kennen en een relaxte sfeer te creëren, waarna we kunnen beginnen met het maken van gezellige en spontane foto’s. 

Ook doen wij fotoshoots buiten. Buiten is het fantastisch om foto’s te maken. Er zijn zoveel verschillende plekken en mogelijkheden! En ook ieder seizoen geeft weer een hele andere sfeer. Dus denk er van te voren ook goed overna in in welk seizoen je een fotoshoot wilt. Wat spreekt jou aan? Hieronder zijn twee filmpjes te zien, waar ik (Jonneke) onze eigen kinderen aan het fotograferen ben in de lente. André heeft de filmpjes gemaakt en in elkaar gezet.